Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Krejčí: Bettman sa k nám správa ako k zvieratám

Český hokejista David Krejčí hráva počas výluky v rodnej krajine, kde oblieka dres extraligových Pardubíc. Hoci sa center Bostonu Bruins na pobyt doma nesťažuje, je značne frustrovaný z priebehu kolektívnych jednaní, pretože by už chcel hrať v NHL.

„Je to divné. Naša asociácia dá majiteľom tri návrhy a oni to zmätú zo stola behom 15 minút... Nemám k tomu čo povedať. Bettman bral pri minulej výluke 3,5 milióna dolárov a teraz už je na ôsmich,“ povedal Krejčí pre iSport.

„Dúfal som, že aspoň jeden náš návrh príjmu alebo sa ním budú aspoň zaoberať. Očakával som ich záujem, ale ani ťuk. Im by asi toľko nevadilo, keby sa rok nehralo. Je to pre nás veľmi frustrujúce.“

Dvadsaťšesťročný rodák zo Šternberku verí, že výkonný riaditeľ NHLPA Donald Fehr niečo so situáciou vymyslí a dúfa, že do Vianoc sa začne NHL hrať. Za výluku viní predovšetkým komisára Garyho Bettmana, ktorý sa podľa neho k hráčom správa ako k zvieratám.

„My chceme hrať, my sme tí, čo v NHL robia show, ale Bettman si myslí, že ju robí on. Je škoda, že v NHL máme takéhoto chlapa. Je to smola pre celý hokejový svet. Zachádza s nami ako so zvieratami. Je vážne škoda, že je práve on v čele,“ dodal Krejčí.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies