Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Blíži sa deň zrušenia Winter Classic, pokrok žiadny

Po zrušení novembrovej várky zápasov príde najbližšie k zrušeniu prestížneho novoročného podujatia Winter Classic. Deň, kedy by sa tak mohli oficiálne stať, je údajne piatok. Ak sú zdroje pravdivé, zrejme sa tak aj stane. Pokrok v kolektívnych rokovaniach totiž v uplynulých dňoch nebol žiaden.

Duel je naplánovaný na 1. januára a mal sa odohrať na pôde Michiganskej univerzity pred rekordnou kulisou. Napriek tomu sa však NHL nechystá podujatie presunúť na iný dátum, ale úplne ho zrušiť. Podľa zmluvy s univerzitou pri zrušení pred 3. novembrom príde liga len o 100 000 dolárov.

V tejto sezóne sa pod holým nebom mal odohrať atraktívny súboj medzi Detroitom Red Wings a Torontom Maple Leafs, ktorého dejisko mal byť Michigan Stadium, na ktorý sa zmestí viac ako 100 000 divákov. Spolu s ním sa mali uskutočniť aj ďalšie sprievodné podujatia situované v Detroite.

Kolektívne rokovania však nenaznačujú, že by sa mali stať realitou a ľudia sa z nich pravdepodobne tešiť nebudú. Zástupca komisára NHL Bill Daly po víkende informovalo o situácii v jednaniach, no nebolo v podstate ani o čom hovoriť.

„Žiadne novinky,“ skonštatoval Daly. „V piatok sme stiahli náš posledný návrh a teraz trávime čas rozmýšľaním o našom ďalšom návrhu a o tom, ako sa dostať bližšie k riešeniu situácie. Dúfame, že asociácia robí to isté. Ak zoberieme do úvahy, že s nami nechcela ani diskutovať o našom poslednom návrhu, vyzerá to tak, že máme medzi nami stále veľkú medzeru.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies