Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Konečne sme vyhrali, tešil sa Ovečkin

Podobnú vec sme v NHL nevideli už 262 dní. Fanúšikom Capitals určite chýbala. Alexander Ovečkin strelil gól a Washington vyhral. V nedeľu zaknihoval svoje prvé víťazstvo v sezóne, keď po štyroch prehrách porazil Buffalo 3:2. O víťazstve rozhodol práve ruský útočník.

„Cítil sa skutočne dobre. Konečne sme vyhrali. Je to teraz pre nás omnoho, ale omnoho lepšie. Na ramenách nemáme žiaden tlak,“ skonštatoval Ovečkin. „Myslím si, že sme skutočne dobre hrali už aj v New Jersey.“

Capitals prehrali prvé štyri zápasy v rade po prvýkrát od ročníka 1993/94 a za ich zlý štart mohla nedisciplinovaná hra a chyby v obrane. V nedeľu však boli hráči tímu vylúčení len dvakrát a Washington po prvý raz neinkasoval gól v oslabení. Aj vďaka tomu si Adam Oates pripísal na svoje konto prú výhru ako hlavný tréner v NHL.

„V podstate som dúfal, že to príde skoršie, ale som spokojný. Trochu som sa najskôr obával, pretože na začiatku sme boli nevýrazní. Možno za to mohol minulý zápas, v ktorom sme zo seba vydali veľa. Trochu sme mohli byť unavení, ale potom sa útoky nabili energiou a hrali sme omnoho lepší hokej,“ povedal Oates.

Článok pokračuje pod reklamou

K víťazstvu viedli aj góly Joela Warda a Johna Erskinea, no kľúčový bol aj výkon českého brankára Michala Neuvirtha, ktorý zlikvidoval 22 striel.

„Konečne sme získali víťazstvo a to je všetko, na čom záleží. Sme extrémne šťastní, ale zajtra je tu ďalší deň a potom v utorok ďalší zápas, takže sa naň musíme dobre pripraviť,“ zhodnotil Neuvirth.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies