Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Lemieux by mohol stáť za výpoveďou pre Bylsmu

Majiteľ tímu Pittsburgh Penguins Mario Lemieux by mohol dať podnet generálnemu manažérovi tímu Rayovi Sherovi, aby vyhodil hlavného trénera Dana Bylsmu, pod ktorého vedením podľahli „tučniaci“ v konferenčnom finále Bostonu Bruins 0:4 na zápasy.

Penguins získali pod Bylsmom v roku 2009 Stanleyho pohár, no odvtedy sa len raz dostali do konferenčného finále a raz do konferenčného semifinále. Finále dosiahli tento rok a zjavne sa v ňom nedokázali prispôsobiť hre Bruins, hoci disponovali najobávanejšou zostavou.

Denník New York Post tvrdí, že niekto si neúspech tímu odpyká a o výpovedi pre Bylsmu sa nezačalo hovoriť len po vyradení Penguins. Takisto by mohol odchod zastihnúť brankára Marc-Andre Fleuryho, ktorý sklamal v tohtoročnom i minuloročnom play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies