Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Doan dúfa, že sa vráti do akcie skôr ako neskôr

Jozef Struhár  
16.12.2013

Kapitán Phoenixu Coyotes Shane Doan pauzuje už od 4. decembra pre chorobu. Nie je to chrípkové ochorenie a tím s hráčom nedokážu novinárom špecifikovať presnú diagnózu. Jedno je však isté – kanadský útočník sa chce vrátiť do akcie čo najskôr.

„Bude to ešte trochu času trvať, ale budem späť. Dúfajme, že skôr ako neskôr,“ skonštatoval Doan pre Fox Sports. „Budeme ešte čakať a uvidíme, ako sa budem cítiť po pár dňoch. Pokiaľ budeme naďalej vyhrávať, tak mi to situáciu uľahčí.“

Doan priznal, že problémy začal pociťovať už 3. decembra, ale zvládol odohrať dva zápasy behom dvoch dní. Pred ďalším zápasom vo Vancouveri však už mal horúčku a bolesti hlavy. V sobotu už začal zľahka trénovať mimo ľadu – 10 minút strávil na stacionárnom bicykli.

„Pomohlo by mi, ak by mi mohli povedať, o čo išlo alebo o čo ide, ale na liečbu reagujem dobre a aj sa cítim lepšie. Cítim sa omnoho lepšie. Už niekoľko dní som nemal zvýšenú teplotu,“ dodal Doan, ktorý by sa mal diagnózu dočkať behom tohto týždňa, kedy prídu výsledky testov.

Tridsaťsedemročný kanadský veterán zaznamenal v doterajších 27 odohraných zápasoch 23 bodov za 12 gólov a 11 asistencií. Pre chorobu vynechal už štyri zápasy, pričom dva z nich Coyotes vyhrali a v ďalšom získali bod.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies