Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Reprezentácia

Fíni deklasovali Američanov a skončili tretí!


V sobotu sa v Soči odohral zápas o tretie miesto, v ktorom zvíťazili fínski hokejisti nad americkými hladko 5:0. Kapitán Teemu Selänne strelil dva góly, vrátane víťazného.

USA – FÍNSKO 0:5 (0:0, 0:2, 0:3)

Legendárny útočník Teemu Selänne, ktorý v júli oslávi svoje 44. narodeniny, otvoril v úvode druhej tretiny skóre a v polovici tretej tretiny sa opäť zapísal do streleckej listiny, aby Fínsko zvíťazilo v zápase o bronzové medaily nad Spojenými štátmi americkými vysoko 5:0! Jussi Jokinen, Hietanen a Määttä sa postarali o ďalšie presné zásahy, zatiaľ čo Granlund, Korpikoski a Lehterä získali po dve asistencie. brankár Tuukka Rask zneškodnil 27 striel a dve trestné strieľania Patricka Kanea. Fínski získali už piaty cenný kov z posledných šiestich olympiád - striebro 2006 Turín, bronz 1994 Lillehammer, bronz 1998 Nagano, bronz 2010 Vancouver a bronz 2014 Soči.

Góly: - 22. Selänne (Granlund, Korpikoski), 22. J. Jokinen (Lehterä, Kontiola), 47. Hietanen (Ruutu, Lepistö), 50. Selänne (Granlund, Korpikoski), 54. Määttä (Lehterä).

USA: Quick - Suter, McDonagh, Orpik, Carlson, Fowler, Shattenkirk, Faulk - Kane, Kesler, Parise - Callahan, Backes, Brown - Kessel, Pavelski, van Riemsdyk - Oshie, Šťastný, Pacioretty - Wheeler.

FÍNSKO: Rask - Timonen, Vatanen, Määttä, Salo, Lepistö, Hietanen, Väänänen, Kukkonen - Selänne, Granlund, Korpikoski - Komarov, O. Jokinen, Ruutu - Lehterä, Kontiola, J. Jokinen - Salminen, Immonen, Pihlström.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies