Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Penguins majú veľký záujem o Keslera

Pittsburgh Penguins sa radí medzi tímy, ktoré majú záujem o služby útočníka Vancouveru Canucks, Ryana Keslera. Dokonca sa radí k tým vážnejším záujemcov a pred olympijskou prestávkou vyrukoval na vedenie kanadského tímu aj so zaujímavou ponukou.

Denník Pittsburgh Tribune-Review tvrdí, že Penguins za Keslera ponúkali centra Brandona Suttera a obrancu Derricka Pouliota, celkovú osmičku draftu 2012. Táto ponuka prišla ešte predtým, ako obranca Kris Letang utrpel mŕtvicu.

Kesler je v posledných dňoch častým subjektom špekulácií a dokonca sa hovorilo aj o tom, že je vo Vancouveri nespokojný a požiadal o výmenu. To však jeho strana neskôr dementovala. Canucks by ho mohli vymeniť, ale údajne majú vysoké požiadavky – hráča do zostavy, nádej do budúcnosti a voľbu v prvom kole draftu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies