Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Chára hviezdou zápasu, Colorado porazilo Chicago

V stredu sa v NHL odohrali len štyri zápasy, ale išlo o zaujímavé zápolenia. Boston porazil Montreal aj vďaka gólu Zdena Cháru a v súboji dvoch popredných tímov Západnej konferencie zvíťazilo Colorado nad Chicagom.

Chára pomohol gólom k výhre nad Canadiens

Boston sa konečne dočkal a po piatich vzájomných zápasoch porazil svojho veľkého rivala. Tuukka Rask zneškodnil 35 striel a doviedol Bruins k triumfu 4:1 nad Montrealom, v ktorého bráne stál Peter Budaj. Ten urobil 28 zákrokov, ale na šance Milana Lucica, Carla Soderberga, Patricea Bergerona a Zdena Cháru bol prikrátky. Kapitán Bruins bol vyhlásený za druhú hviezdu zápasu, v ktorom odohral 23 minút a okrem svojho 15. gólu v ročníku zaznamenal aj dve strely, jeden bodyček a dva plusové body. Dve „plusky“ si odniesol aj Andrej Meszároš, ktorý odohral 17 a pol minúty. Zaznamenal aj dve strely a dve trestné minúty. Na Raska našiel recept len David Desharnais. Canadiens prehrali tretí duel v rade, Bruins naopak vyhrali svoj šiesty zápas v rade a rozšírili si tak najdlhšiu víťaznú sériu v sezóne.

Chárov 15. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. T. Rask (BOS), 2. Z. Chára (BOS), 3. T. Vanek (MTL)

Článok pokračuje pod reklamou

Avalanche preskočili v tabuľke Blackhawks

V Pepsi Center sa odohral atraktívny zápas, ktorý mal šťastný koniec pre domáci tím. Colorado porazilo Chicago tesne 3:2 a dostalo sa na druhé miesto v Centrálnej divízii s jednobodovým náskokom práve pred Blackhawks. Avalanche ukončili sériu 13 presiloviek bez gólu, keď dvojbodový Ryan O’Reilly zvyšoval vedenie na 3:1. Nakoniec to bol víťazný gól. Jeden gól a jednu asistenciu zaznamenal aj Matt Duchene, do streleckej listiny sa zapísal aj Brad Malone a Semion Varlamov opustil duel s 37 zákrokmi. Vydržal aj záverečný nápor Chicaga, ktorého góly mali na svedomí Patrick Kane a Brandon Saad. Antti Raanta urobil 26 zákrokov. V akcii nechýbal ani Michal Handzuš, ktorý odohral 12 minút a 18 sekúnd. Pripísal si jednu strelu, dva bloky a na vhadzovaniach mal 60% úspešnosť.

Hviezdy duelu: 1. M. Duchene (COL), 2. R. O’Reilly (COL), 3. B. Malone (COL)

Canucks porazili Jets, prišli však o Keslera

Chris Higgins premenil jediný samostatný nájazd, Alexander Burrows strelil svoje prvé dva góly v sezóne a Vancouver si víťazstvom 3:2 nad Winnipegom podporil nádej v postup do play-off. Eddie Läck urobil 32 zákrokov a Canucks preskočili v tabuľke práve Jets, ktorých góly vsietili Andrew Ladd a Michael Frolík. Ondřej Pavelec urobil 31 zákrokov. Duel nebol pre „kosatky“ len o dobrých veciach. V druhej tretine sa pri kolízii s Jimom Slaterom zranil Ryan Kesler, ktorý vynechá zvyšné tri zápasy na tripe.

Hviezdy duelu: 1. A. Burrows (VAN), 2. A. Ladd (WPG), 3. T. Enstrom (WPG)

Plamene upiekli nevládnych káčerov

Calgary strelilo tri góly z prvých piatich striel a prekvapujúco hladko zdolalo lídra Pacifickej divízie. Flames ukončili dvojzápasovú sériu prehier a potvrdili zlepšenie na domácom ľade, keď porazili Anaheim 7:2. Jonasa Hillera prekonali Mark Giordano, TJ Galiardi a Mike Cammalleri. Potom sa do brány postavil Frederik Andersen, na ktorého smerovalo 20 striel. Dva góly mu strelil trojbodový Mikael Bäcklund a prekonali ho aj Ladislav Šmíd a Corban Knight, ktorý strelil svoj prvý gól v NHL. Joni Ortio čelil 22 strelám, z ktorých ho prekonali Andrew Cogliano a Nick Bonino.

Hviezdy duelu: 1. M. Bäcklund (CGY), 2. L. Šmíd (CGY), 3. P. Byron (CGY)

Slováci v akcii

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
P. Budaj (MTL) 28/32 (87,5%) - - - - - -
Z. Chára (BOS) 22:59 1 0 1 +2 2 0
A. Meszároš (BOS) 17:28 0 0 0 +2 2 2
M. Handzuš (CHI) 12:18 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies