Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Správy z NHL

Rich Peverley sa chce vrátiť k hokeju

Útočník Dallasu Stars Rich Peverley v piatok prezradil, že by sa rád vrátil do NHL, ak bude ten správny čas a vhodná príležitosť. O svojej budúcnosti sa ešte nerozhodol a stále potrebuje čas, pretože sa momentálne sústredí na zotavovanie z operácie srdca.

„Cítim sa skvelo. Vrátil som sa k môjmu sínusovému rytmu (normálny srdcový tep) a myslím si, že pod inštrukciami doktorov som bol schopný začať cvičiť a monitorovať svoj tep. Myslím si, že by nemalo byť problémom ísť na ľad a len tak bežne si zakorčuľovať. Včera som sa naň vrátil a mojím hlavným cieľom je vrátiť sa v ten správny čas do akcie,“ povedal Peverley.

Tridsaťjedenročný Kanaďan podstúpil minulý týždeň procedúru, ktorej cieľom bolo napraviť srdcový tep. Práve ten bol počiatkom jeho kolapsu počas marcového zápasu proti Columbusu Blue Jackets. Zotavovať by sa mal tri týždne a momentálne môže pozvoľna zvyšovať svoju aktivitu.

„Stále je na pravidelnej báze monitorovaný. Máme pár zariadení, ktoré využíva, aby sme sledovali jeho tep a aby sme sa uistili, že je v sínusovom rytme. Berie lieky, ktoré jeho tep udržujú nižší. Takisto ma lieky na zriedenie krvi, ktoré sú po procedúre požadované. V tomto čase mu naozaj len pomaly umožňujeme zvyšovať aktivitu a pozorne ho monitorujeme,“ skonštatoval Dr. Robert J. Dimeff, riaditeľ zdravotníckych služieb Stars.

Peverley sa netají svojou vášňou k hokeju, ale pri jeho rozhodnutí o návrate do akcie zohrá slovo aj jeho rodina. Navyše, pri nedávnom kolapse sa naučil viac oceňovať život: „Mám krásnu rodinu, dve deti a ženu. Najskôr myslíte na to, čo by bolo, ak by ste tu pre nich neboli, a to je dosť ťažké. Som šťastný, že som stále tu a neprejde deň, kedy za to nie som vďačný.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies