Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Blues sa neponáhľajú so zmluvami pre trio kľúčových hráčov

Tím St. Louis Blues má svoj plán v otázke predĺženia spolupráce so svojimi obmedzenými voľnými hráčmi a tí by sa nemuseli dočkať zmlúv tak skoro. Generálny manažér Doug Armstrong dostal otázku, či vládne urgencia podpísať Jadena Schwartza, Patrika Berglunda a Vladimíra Sobotku. Jeho odpoveď?

„Nie,“ odvetil pre Post Dispatch. „Na základe minulosti by som neočakával, že budú obmedzení voľní hráči podpísaní skôr ako v júli a auguste a ako sme videli vlani s Alexom (Petrangelom), možno v septembri.“

Blues mali dlhé rokovania s Pietrangelom, ktorý nakoniec podpísal zmluvu 13. septembra. Je možné, že dlhšie budú aj rokovania s agentmi spomínanej trojice hráčov, no neočakáva sa, že by boli až také komplikované.

Dvadsaťjedenročný Schwartz má za sebou prelomovú sezónu, ale bude podpisovať ešte len svoju druhú zmluvu. Sobotka je všestranným útočníkom, ktorý si počas ostatných sezón zvýšil cenu. Berglund zase nikdy nenaplnil očakávania a jeho čísla v ostatnej sezóne klesli.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies