Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Demers sa vyhol arbitráži podpisom zmluvy so Sharks

Kanadský obranca Jason Demers mal naplánované arbitrážne konanie s tímom San Jose Sharks na 22. júla v Toronte. Nakoniec sa mu vyhne, pretože sa s ním dohodol na novej dvojročnej zmluve v hodnote 6,8 milióna dolárov.

Dvadsaťšesťročný zadák odohral v ostatnej sezóne za „žralokov" 75 zápasov, v ktorých zaregistroval 34 bodov za päť gólov a 29 asistencií. Od draftu v roku 2008, kedy si ho kalifornský klub vybral v siedmom kole, zaň v NHL spolu absolvoval 280 duelov so ziskom 95 bodov.

„Jason bol vždy solídny, ofenzívny bek a má za sebou navyše dobrú sezónu. Jeho set zručností a vek dobre zapadajú do našej skupiny a sme šťastní, že sme si ho upísali na ďalšie dva roky," povedal v oficiálnom vyhlásení generálny manažér Doug Wilson.

DOHERTY BY MOHOL PRERAZIŤ DO NHL

Tím tiež informoval, že sa dohodol na ročnom kontrakte s mladým obrancom Taylorom Dohertym, ktorý na svoj debut v NHL ešte stále čaká odvtedy, čo ho Sharks draftovali v roku 2009 z 57. pozície. V sezóne 2013/14 odohral v drese Worcesteru (AHL) 69 súbojov, v ktorých si pripísal 15 bodov.

„Taylor je robustný hráč, ktorý v posledných rokoch rozvíjal svoju hru. Tešíme sa na sledovanie jeho snahy dostať sa do nášho tímu v budúcom ročníku," povedal Wilson o 23-ročnom Kanaďanovi, ktorý by sa tak mohol dočkať premiéry v zámorskej profilige.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies