Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Thompson novým asistentom trénera Oilers

Rocky Thompson je meno známe hlavne fanúšikom hokejových bitiek. Teraz sa bude skloňovať s pozíciou asistenta trénera Edmontonu Oilers. Práve na túto pozíciu bol niekdajší bitkár v stredu vymenovaný.

Tridsaťšesťročný Thompson sa pripojí k trénerskému zboru Dallasa Eakinsa po tom, čo ostatné štyri sezóny strávil ako asistent trénera „farmárskeho“ celku Oklahoma City Barons z nižšej AHL. Spolupracovať bude aj s Craigom Ramsayom, s ktorým na poste asistentov nahradili Stevea Smitha a Kellyho Buchbergera.

Thompson svoje trénerské skúsenosti zbieral aj v juniorskej WHL, kde pred príchodom do AHL pôsobil ako asistent trénera Edmontonu Oil Kings. Ako hráč odohral v NHL 25 zápasov, v ktorých dokázal nazbierať 117 trestných minút. V nižšej AHL nazbieral 1919 trestných minút v 566 zápasoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies