Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Devils strácajú útočníkov, štvrtkové štarty trojice hráčov sú otázne

„Diabli" sa v posledných zápasoch poriadne trápia. Strelecké suchoty, príliš veľa inkasovaných gólov v oslabeniach a po poslednom zápase s Pittsburghom aj zranenia viacerých opôr. To je obraz New Jersey Devils posledných dní.

Pri poslednom zápase s Penguins (0:1) prišiel tím z Newarku o Jaromíra Jágra a taktiež o kapitána Patrika Eliáša. Jágr bol dve minúty pred koncom druhej tretiny tvrdo atakovaný do oblasti hlavy obrancom Robertom Bortuzzom.

„Keby sme toto spravili Crosbymu, vypukla by ďalšia svetová vojna,“ nebral si servítku pred ústa tréner „diablov" Peter DeBoer v rozhovore pre agentúru AP. Bortuzza napokon trest neminul, keďže sa za svoj tvrdý bodyček postavil pred Disciplinárnu komisiu NHL a dostal dvojzápasový trest.

Tento zákrok nenechal chladným ani Jágrovho spoluhráča Jordina Tootooa, ktorý sa smutne vyjadril, že si ,,účty“ s Bortuzzom nemohol vybaviť priamo v tomto zápase, keďže Devils dohrávali už iba s deviatimi útočníkmi.

„Najviac ma mrzí, že som ho asi 15 sekúnd predtým vyzýval k bitke, no odmietol. Škoda, že som nebol pri ´hite´ na Jágra, práve som sa vracal na striedačku, ale ak by som zostal, rukavice by som zhodil. Mojou prácou je chrániť naše hviezdy.“ povedal pre AP.

Ešte počas prvej tretiny prišli ,,diabli“ o Eliáša aj Stephena Giontu, oboch totiž zasiahol puk po tvrdých strelách a v zápase pre bolesti nemohli pokračovať. Ich štart spolu s Jágrom vo štvrtkovom zápase proti Torontu je otázny.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies