Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Heatley je po operácii slabín, Bryzgalov začne v AHL

Skúsený útočník Anaheimu Ducks, Dany Heatley, odohral v tejto sezóne len štyri zápasy a od začiatku novembra si neobliekol dres. Prečo? Lebo podstúpil operáciu slabín.

Tréner Ducks Bruce Boudreau povedal v stredu pre The Times, že Heatley podstúpil v druhej polovici novembra operáciu slabín po tom, čo sa neúspešne snažil vrátiť do akcie koncom októbra.

Heatley bol umiestnený na listinu zranených hráčov 12. novembra a pôvodne mal len oddychovať a rehabilitovať. To sa však zmenilo. Tím o jeho operácii neinformoval napriek tomu, že sa uskutočnila už pred tromi týždňami.

Anaheim začne v piatok päťzápasový trip a Heatley by naň mal cestovať so spoluhráčmi. Ak sa vráti do akcie, bude zaujímavé sledovať, ako sa mu bude dariť. V prvých štyroch dueloch nebodoval.

BRYZGALOV SA ROZCHYTÁ V AHL
Ducks tiež v stredu oznámili, že poslali brankára Iľju Bryzgalova na kondičný pobyt do klubu Norfolk Admirals z nižšej AHL. 34-ročný Rus podpísal v utorok s tímom ročný kontrakt v hodnote 2,88 milióna dolárov. Do Kalifornie sa vrátil po šiestich rokoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies