Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Sabres vyhodili Nolana, nahradí ho Babcock?

Druhá neúspešná sezóna, druhá trénerská zmena. Buffalo vyhodilo trénera vlani a rovnaký krok urobilo aj teraz. Generálny manažér Tím Murray v nedeľu oznámil, že už do budúcnosti nepočíta s kormidelníkom Tedom Nolanom. Končia aj jeho asistenti.

Podobne ako Nolan, aj asistent Danny Flynn dostal výpoveď. Ďalším dvom asistentom, Bryanovi Trottierovi a Tomovi Coolenovi, končia zmluvy a Murray potvrdil, že nebudú predĺžené. Tieto kroky sú následkom ročníka, v ktorom tím dosiahol bilanciu 23-51-8 a s 54 bodmi skončil posledný v druhej sezóne v rade.

Nolan bol najatý na pozíciu dočasného trénera 13. novembra 2013 po tom, čo dostal výpoveď Ron Rolston. Po príchode Murraya na pozíciu generálneho manažéra podpísal 31. marca 2014 novú trojročnú zmluvu. Pre Nolana išlo o druhé pôsobenie v Buffale. Skončil ho s bilanciou 40-87-17.

„Nepredstavoval som si, že budeme na 30. mieste. Mali sme celkom dobré obdobie, keď náš tím hral dobre a brankári boli skvelí. Potom sme však zažili dlhú sériu prehier,“ skonštatoval Murray pre klubový web.

Článok pokračuje pod reklamou

So Sabres sa začal spájať Mike Babcock

Kedy tím najme nového trénera, nie je známe a zatiaľ tím počká, ako vyvrcholí sezóna. Už teraz sa však objavujú prvé špekulácie. Jedna hovorí o tom, že by sa Sabres chceli pokúsiť angažovať Mikea Babcocka, súčasného trénera Detroitu Red Wings.

Bob McKenzie z kanadskej televízie TSN pripomína, že Tim Murray má históriu s Babcockom, ktorá sa viaže ešte na ich účinkovanie v Anaheime. Takisto tvrdí, že majiteľ Terry Pegula má veľa peňazí a nie je pravdepodobné, že by ho niektorí z iných majiteľov v boji o kanadského trénera preplatili.

Babcock by bol veľmi žiadaným artiklom, pretože ide o jedného z najrešpektovanejších trénerov sveta. Otázkou však zostáva, či radšej nezostane v Detroite, kde je spokojný on i jeho rodina a kde rastie tím s veľkým potenciálom do budúcnosti.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies