Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Gorges už nemyslí na uplynulý ročník, robí pokroky v liečbe

Kanadský obranca Josh Gorges nehral od februára po tom, čo absolvoval operáciu kolena. Zotavovanie prebieha dobre a hráč už sa sústredí na novú sezónu. Na tú predošlú by radšej zabudol.

Tridsaťjedenročný rodák z Kelowny stihol v jeho prvom ročníku v drese Buffala Sabres odohrať iba 46 zápasov so ziskom šiestich asistencií. Jeho tím opäť skončil posledný v lige, no Gorges sa nechce obzerať za neúspechmi. Radšej sa sústredí na novú sezónu.

„Čokoľvek sa v minulosti stalo, už o tom viac nebudeme hovoriť. Budeme sa pozerať dopredu, na to, čo nás čaká. Takto by sa malo k veciam pristupovať," povedal pre Montreal Gazette hráč, ktorý sa už teší na nového trénera Dana Bylsmu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Hovoril som s ním niekoľkokrát. Je vzrušujúce mať v tíme trénera, ktorý vyhral Stanley Cup. Rok netrénoval, takže sa bude musieť obzrieť späť a naštudovať si súčasný štýl hry z iného uhla pohľadu. Je však vzrušujúce byť toho súčasťou ako hráč."

Gorges, ktorý nebol nikdy draftovaný, strávil prvé dva ročníky v NHL v tíme San Jose Sharks. Ďalších sedem pôsobil v Montreale Canadiens. Spolu v lige odohral 606 duelov základnej časti, v ktorých si pripísal 104 bodov. Má za sebou aj 68 zápasov v play-off.

Skúsený zadák na záver vyjadril spokojnosť s pokrokom v liečbe zraneného kolena. „Bolo to dlhých šesť mesiacov každodennej liečby. Posledných pár týždňov som naozaj urobil ďalší krok vpred. Od návratu na ľad až po súčasný stav, keď už môžem normálne korčuľovať a robiť všetko, čo v zápase potrebujem. Som naozaj šťastný z toho, ako sa veci pohli."



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies