Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Tatar chce byť lepší ako v prelomovej sezóne

V minulej sezóne urobil krok dopredu a v tej novej by chcel urobiť ďalší. Slovenský útočník Tomáš Tatar z Detroitu Red Wings má za sebou vydarenú sezónu, ale stále sa neuspokojil a chce byť v budúcnosti ešte lepší.

Tatar bol v minulom ročníku najlepším strelcom Detroitu, keď súperových brankárov prekonal 29-krát. Odohral všetkých 82 zápasov základnej časti, v ktorých dokopy nazbieral 56 bodov. S nimi skončil v bodovaní klubu tretí za hviezdami Henrikom Zetterbergom a Pavlom Daciukom.

„Chcete sa neustále zlepšovať. Nikdy neviete, ako sa pre vás bude sezóna vyvíjať, ale ja sa v nej len pokúsim hrať o trochu vyrovnanejšie. Nie je to tak, že by som nebol spokojný s poslednou základnou časťou, ale vždy môžete byť lepší. Môžete sa v zápasoch viac priblížiť k svojmu maximu. Nemôžete v jednom zápase hrať dobre a v druhom nie. Na tom musíte zapracovať a musíte hrať celoplošnú hru. Pred každou sezónou môžete zapracovať na nejakých veciach vďaka nazbieraným skúsenostiam. Ja som pracoval počas leta tvrdo, aby som bol pripravený,“ povedal Tatar pre The Detroit News.

Článok pokračuje pod reklamou

Dvadsaťštyriročný Dubničan chce zo svojej hry eliminovať obdobia trápenia a gólových suchôt, ktoré zažil aj v minulej sezóne.

„Ak vám veci nevychádzajú a necítite sa dobre, snažíte sa hrať jednoducho a robiť v zápasoch tie správne veci. Musíte hrať jednoducho a cítiť sa dobre sami so sebou. Sezóna je dlhá, ale vždy je v nej priestor na jednoduché a dobré akcie,“ skonštatoval Tatar, ktorý je pred novým ročníkom nadšený aj z príchodu trénera Jeffa Blashilla, s ktorým v roku 2013 získal Calderov pohár.

„Vieme o robote, ktorú odviedol dole v Grand Rapids. Vyhral šampionát AHL a ja verím, že budeme mať dobrú šancu na to, aby sme uspeli aj tu. Máme skvelý tím, skvelých vodcov a dvoch nových hráčov, ktorí budú dobrými posilami a tomuto tímu pomôžu. Sme pred štartom sezóny nadšení,“ dodal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies