Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Boston Bruins predstavil dresy pre Winter Classic

Na Nový rok nás bude čakať ďalší zápas pod holým nebom zo série Winter Classic. V tejto sezóne pôjde o lahôdku v podobe stretnutia dvoch rivalov, Bostonu Bruins a Montrealu Canadiens. Domáci výber pritom už v sobotu predstavil špeciálne dresy, ktoré na Štadióne Gillette použije.

Dresom dominuje čierna farba, ktorú dopĺňajú zlaté pásy na rukávoch a v oblasti pásu. Mená hráčov a čísla sú biele a logo pochádza ešte z rokov 1924 až 1926, keď boli dresy tímu hnedé. Tie modernizované si na seba v sobotu obliekli Zdeno Chára, David Krejčí a Tuukka Rask.


Bruins sa snažili dresom dodať klasický nádych aj niekoľkými detailmi. Unikátny je golier, ktorý pripomína tie využívané na svetroch. Klasický nádych má aj spracovanie loga a pri našívaní čísiel bola využitá tradičná technika.


Montreal svoj dres pre Winter Classic ešte nepredstavil.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies