Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Green vynechá 2-3 týždne, Daciuk trénoval

Obranca Detroitu Mike Green vynechá pre zranenie hornej časti tela dva až tri týždne. V pondelok to uviedol generálny manažér Ken Holland. Ten mal však radosť z toho, že sa do tréningu Red Wings zapojil po prvýkrát od operácie hviezdny center Pavel Daciuk.

Green sa zranil v prvej tretine piatkového zápasu proti Calgary Flames a v sobotnom zápase proti Vancouveru už nenastúpil. Až do pondelka však tím nešpecifikoval, ako dlho by mohol absentovať. Teraz to už vieme.

Tridsaťročný rodák z Calgary odohral v tejto sezóne sedem zápasov, v ktorých priemere odohral 19 a pol minúty. Na svojom konte má zatiaľ len jednu asistenciu.

Holland v pondelok tiež informoval o stave ďalších dvoch zranených hráčov. Obranca Kyle Quincey, ktorý tiež nedohral piatkový zápas pre následky otrasu mozgu, vynechá ešte minimálne tri zápasy. Center Brad Richards, ktorý má bolesti v krížoch, zase odcestoval do New Yorku za špecialistom. Pauzovať by mal jeden až dva týždne.

Pre fanúšikov Red Wings prišla v pondelok aj pozitívna správa. Daciuk sa po prvýkrát od júnovej operácie pravého členka zapojil do tréningu. A hoci ho neabsolvoval celý, ide o významný pokrok. Nemení však nič na tom, že do akcie by sa mal vráti až v strede novembra.

„Cítim sa lepšie, ako keď som začal korčuľovať, ale stále je pre mňa ťažké udržať dobré tempo. Tím korčuľuje rýchlo. Cítim sa lepšie, ale stále nie som blízko k návratu,“ poznamenal pre tímovú stránku Daciuk, ktorý individuálne korčuľoval už dva týždne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies