Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

V pondelok nás čaká len jeden súboj. Ducks vyzvú Coyotes

Nový pracovný týždeň odštartujeme len s jedným zápasom NHL. Aj v priamom prenose na Nova Sport 1 budeme môcť sledovať súboj medzi Anaheimom Ducks a Arizonou Coyotes.

Dva tímy z Pacifickej divízie sa stretnú po druhýkrát v tejto sezóne. A hoci prvý vzájomný duel vyhrali Coyotes 4:0 a momentálne sú v tabuľke pred Ducks, favoritom zápasu bude domáci tím.

Ten do sezóny ani zďaleka nevstúpil ideálne, ale na katastrofálny október sa snaží zabudnúť. V novembri sa mu to aj darí, keď zatiaľ vyhral všetky štyri zápasy. Arizona z posledných štyroch duelov vyhrala len jeden.

Ducks v pondelok zahája trojzápasovú sériu domácich zápasov a v nedeľu si užívali voľno po dvoch dueloch odohraných v priebehu dvoch dní. Tréner Bruce Boudreau verí, že voľný deň hráčom pomôže. Tí už v ostatných zápasoch ukazovali zlepšenie, ale stále nehrajú tak, ako by si kormidelník prial.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je úžasné, ako dlho trvá, kým sa spamätáte z takého zlého štartu. Stále na tom nie sme 100-percentne, ale každým dňom sa niektorí ďalší hráči dostávajú do formy. Nakoniec sa rozbehne každý,“ poznamenal Boudreau pre OC Register.

Coyotes odohrajú v Kalifornii dva zápasy v priebehu dvoch dní, a tak sa v bráne vystriedajú obaja gólmani. Proti Ducks dostane dôveru Anders Lindbäck, ktorý dochytal aj sobotný zápas proti Rangers. Švéd je pripravený priviesť tím znova na víťaznú koľaj.

„Je vzrušujúce vstupovať do ťažkého zápasu proti dobrému tímu. Naozaj tu potrebujeme získať body. Som nadšený z toho, že budem chytať,“ poznamenal pre Arizona Republic. Jeho tím po troch výhrach v úvode ročníka zaznamenal bilanciu 3-6-1.

Coyotes sú momentálne piatym najlepším tímom divízie, Ducks šiestym. Oba tímy však delí len jeden bod. Ak teda domáci uspejú v normálnej hracej dobe, posunú sa v tabuľke o pozíciu vyššie. Na divokú kartu však budú strácať stále štyri body.

Určite nás čaká zaujímavý zápas, kto sa v ňom bude tešiť z víťazstva?



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies