Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Reimer si obnovil zranenie, Bernier vyhral prvý duel v ročníku

Jozef Struhár  
05.12.2015

Organizácia Toronta Maple Leafs zažila rušný piatok a týkalo sa to brankárov. Hoci prvý tím bol už v St. Louis, kde ho čaká v sobotu duel proti Blues, pozornosť smerovala do newyorského Rochesteru.

Práve tam čakal Jonathana Berniera prvý štart počas kondičného pobytu v nižšej AHL. Bernierovi sa v ňom darilo, zneškodnil všetkých 22 striel a doviedol Marlies k výhre 4:0 nad Americans. Bola to jeho vôbec prvá výhra v sezóne 2015/16.

Menší chaos však spôsobil brankár Leafs James Reimer. Ten si v piatok obnovil zranenie, a tak musel záložný tím opustiť Antoine Bibeau, ktorý sa rýchlo musel pobrať na letisko a odcestovať do Missouri. Stalo sa to krátko pred zápasom Marlies, čo spôsobilo, že tím nestihol povolať ďalšieho gólmana, a tak podpísal amatérsku zmluvu s rolbárom Davidom Ayresom.

Kým Marlies počas zranenia Reimera pomôže Rob Madore z nižšej ECHL, v tíme Maple Leafs sa o brankársky post podelia dvaja neskúsení brankári – dvadsaťdvaročný Garret Sparks má za sebou dva štarty v NHL, o rok mladší Bibeau ešte v lige nikdy nechytal. Bernier bude medzitým ladiť formu na „farme“.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies