Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Capitals potvrdili formu výhrou, Canadiens prehrou

Série oboch tímov sa mohli skončiť. Vo vzájomnom zápase Washingtonu Capitals a Montrealu Canadiens sa však natiahli. Oba tímy totiž potvrdili svoje formy z ostatnej doby.

Capitals aj po štvordňovej prestávke nadviazali na vydarené obdobie a porazili Canadiens pomerom 3:1, aby vyhrali už sedem zápasov po sebe a upevnili si pozíciu najlepšieho tímu Východnej konferencie.

„Nemyslím si, že si niekto z nás v skutočnosti uvedomuje, že máme sedemzápasovú víťaznú sériu. Očakávame totiž výhru v každom zápase. Snažíme sa a pripravujeme sa takým spôsobom, aby sme mali vždy čo najlepšiu šancu dokázať to. Také je naše myslenie. Víťazné série v skutočnosti trápia len novinárov. Dva body sú všetko, čo chceme získať deň čo deň,“ poznamenal pre CP brankár Braden Holtby, ktorý vedie NHL s 22 víťazstvami.

Washington ešte v tejto sezóne neťahal takú dlhú sériu výhier. Predošlé maximum bolo šesť duelov po sebe na konci novembra. Z ostaných 16 zápasov prehral len dva, pričom získal 29 bodov z 32 možných.

Článok pokračuje pod reklamou

V sobotu to však Capitals nemali až také náročné. Kanadský tím totiž potvrdil svoje trápenie a od prvej tretiny o krok zaostával. V závere už nepriaznivý stav nezvrátil. Napokon si „Habs“ pripísali už šiestu prehru po sebe, a to ešte pred pár týždňami viedli Východnú konferenciu práve oni.

Kým do duelu vstupovali aspoň ako prvý tím Atlantickej divízie, opúšťali ho už ako druhý – predbehol ich Detroit Red Wings. V posledných 11 zápasoch majú bilanciu 1-10-0, čo je veľký zvrat, keď si spomenieme, že ročník zahájili deviatimi výhrami po sebe.

„Nie sme ďaleko. Keď nie ste spokojní sami so sebou a keď vám chýba sebadôvera, tak si nemyslím, že do toho dáte päť či desať percent navyše. Vyzerá to horšie, ako to je – a je to zlé, za čo musíme prevziať zodpovednosť – ale nie sme ďaleko od toho, aby sme hrali správnym spôsobom,“ poznamenal kapitán Max Pacioretty.

Canadiens budú mať ďalšiu šancu ukončiť sériu prehier v pondelok, keď sa predstavia na ľade Tampy Bay Lighting. S floridským tímom nevyhrali v rámci základnej časti od 28. decembra 2013.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies