Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Jimmy Hayes strelil svoj prvý hetrik v NHL + video

Americký útočník Bostonu Bruins Jimmy Hayes tak skoro nezabudne na utorkový zápas proti Ottawe Senators. Strelil v ňom totiž svoj premiérový hetrik v NHL, ktorým prispel k domácej výhre 7:3.


Dvadsaťšesťročný pravý krídelník otvoril skóre duelu v deviatej minúte. V 56. minúte zvyšoval náskok Bruins na 5:3 a trojgólový zápis zavŕšil v poslednej sekunde zápasu v presilovej hre.

„Splnil sa mi sen, je to naozaj skvelý pocit. Streliť hetrik je úžasné v každej lige, o to viac v NHL a za tím z rodného mesta. Bol to môj prvý hetrik v NHL. V poslednom období som nestrieľal veľa gólov, takže mi to zdvihne sebavedomie,“ povedal pre agentúru AP Hayes, ktorý sa stal druhou hviezdou zápasu a prvou celého večera.

O všetkých sedem gólov Bostonu v zápase sa pritom postarali iba traja hráči. Naposledy skórovali traja hráči dvakrát v jednom dueli Bruins ešte 28. decembra 2001. Viac gólov zverenci trénera Claudea Juliena v tejto sezóne v jednom zápase ešte nestrelili.

Bostonský rodák má po 34 dueloch svojej prvej sezóny v drese Bruins na konte osem presných zásahov a desať gólových prihrávok. V NHL už má za sebou 202 zápasov aj za Chicago a Floridu so ziskom 84 bodov (44+40).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies