Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Cory Schneider vynechá minimálne dva týždne

Brankár New Jersey Devils Cory Schneider má natiahnuté postranné väzivo v pravom kolene a svojmu mužstvu bude chýbať minimálne dva týždne. Presne po takej dobe totiž absolvuje prvú kontrolu.

Informácie o absencii brankárskej jednotky prezentoval po nedeľnom zápase hlavný tréner John Hynes, ktorého tím stále bojuje o postup do play-off. Momentálne stráca na postupovú pozíciu šesť bodov a má pred sebou 15 zápasov.

Schneider utrpel zranenie počas tretej tretiny piatkového zápasu proti Dallasu, keď sa snažil urobiť zákrok betónom proti zakončeniu útočníka Stars Jasona Spezzu. V tejto sezóne má bilanciu 26-23-6 s 92,3% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,17 inkasovaného gólu na zápas.

„Budeme s ním zaobchádzať ako s ktorýmkoľvek iným hráčom. Najdôležitejšie je, aby sa do zostavy vrátil vtedy, keď to bude dobré pre neho aj pre náš tím. Na hráčovi záleží najviac a chceme sa uistiť, že sme návrat neuponáhľali. Musí sa vrátiť vtedy, keď bude pripravený. To mu dá aj šancu byť tým najlepším brankárom, akým môže byť,“ poznamenal Hynes pre tímovú stránku.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies