Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Jones je pripravený vyradiť svoj bývalý tím

Jozef Struhár  
13.04.2016

Pre Martina Jonesa pôjde v prvom kole play-off o zaujímavú situáciu. Keď pre dvoma rokmi Los Angeles zmazalo trojzápasovú stratu a vyhralo zápas číslo sedem, radoval sa z postupu na úkor Sharks, v drese ktorého chytá teraz.

Oba kalifornské tímy vlani v play-off chýbali a po sezóne Kings vymenili Jonesa do San Jose. Tímy sa teraz proti sebe postavia v prvom kole a mladý brankár je pripravený ťažiť zo skúsenosti z roku 2014, v ktorom sa jeho meno ocitlo na Stanleyho pohári.

„Aj napriek tomu, ako sme tu vtedy prehrali prvé dva zápasy, sme sa dokázali vrátiť. Vždy to môžete dokázať. Ide to od jedného víťazstva až po štvrté,“ poznamenal pre CSN Jones, ktorý bol už definitívne potvrdený ako jednotka tímu v bojoch o Stanleyho pohár.

Jones sa v drese Los Angeles naučil bojovať a nevzdávať sa. V drese San Jose sa teraz bude snažiť vychytať svojmu novému tímu postup. O motiváciu nemá núdzu a po svojej prvej sezóne v úlohe jednotky tímu NHL sa cíti sebavedomo.

Článok pokračuje pod reklamou

Dvadsaťšesťročný rodák z Vancouveru je pozitívom sezóny „žralokom“, ale ani on sa neubránil trápeniu. Po veľmi dobrom vstupe do sezóny zažil zostup v novembri a decembri. Zlom však prišiel začiatkom januára po päťdňovom oddychu. Od tohto momentu mal bilanciu 21-10-2 s 92,4% úspešnosťou zákrokov.

„Neviem, či to bolo tým oddychom, ale mal som čas na pár dobrých tréningov. Odohrali sme zápas proti Detroitu, ktorý sme síce prehrali 1:2, ale už vtedy som cítil, že začínam hrať o trochu lepšie. Tam bol pravdepodobne zlom. Aj keď som sa však trápil, nemyslel som si, že to bolo až také zlé,“ povedal Jones.

Jones svojich nových spoluhráčov veľmi rýchlo nakazil pokojnou povahou. Joe Pavelski dokonca v utorok zažartoval, že ho doteraz videl nahnevaného len pri hraní pokru.

„Z toho jeho prístupu ťažíme. Myslím si, že pomohol nášmu tímu, pomohol našej obrane, urobil mnoho dobrých vecí. On samotný nás mnohokrát podržal, keď sme to počas sezóny potrebovali,“ skonštatoval Pavelski, ktorého doplnil veterán Patrick Marleau: „Je veľmi pokojný, stará sa len o svoju prácu. Celú sezónu bol skvelý.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies