Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Islanders sa pokúsia vyhrať prvý zápas play-off v novom domove

Barclays Center bude v nedeľu hostiť svoj prvý zápas play-off NHL. Islanders sa v ňom pokúsia potešiť domácich fanúšikov víťazstvom nad Floridou Panthers. Po dvoch zápasoch je séria nerozhodná.

Islanders odohrali prvých 43 rokov svojej existencie v Nassau Coliseum v Uniondale predtým, ako sa pred touto sezónou presťahovali do Brooklynu. Vo svojom novom domove mali v základnej časti bilanciu 25-11-5.

„Coliseum bolo pre mňa jednou z najzastrašujúcejších arén v lige. Fanúšikov ste mohli cítiť. Bolo to skvelé. Také série, aké sme v nej odohrali proti Pittsburghu a Washingtonu, budú rovnaké aj tu,“ povedal tréner Jack Capuano pre ligovú stránku.

„Mohli sme si to už vyskúšať. Myslím si, že po prvýkrát to bolo v decembrovom zápase proti Rangers. Mohli ste vtedy vidieť, akí hluční tu dokážu byť fanúšikovia. Milujem newyorských fanúšikov a milujem tú hlučnú atmosféru, ktorú vedia urobiť. Sme z toho nadšení.“

Článok pokračuje pod reklamou

V nedeľu sa odohrá tretí zápas v priebehu štyroch dní medzi dvoma tímami, ktoré mali menšie komplikácie s plánovaním zápasov vo svojich halách. Nie je to ľahká situácia, ale obe mužstvá sú na tom rovnako.

„Bude to tretí zápas v priebehu štyroch dní pre oba tímy, pričom oba absolvujú aj rovnakú cestu. Prvé dva zápasy boli vyrovnané. Boli to dobré súboje. Myslím si, že v tejto sérii vidíte proti sebe dva rovnocenné tímy. Zatiaľ bola táto séria naozaj dobrá,“ povedal tréner Panthers Gerard Gallant.

Islanders pravdepodobne nastúpia v nedeľu v nezmenenej zostave. Floride bude opäť chýbať center Vincent Trocheck, ktorý by však mohol hrať už v stredu. Obranca Michael Matheson, ktorý v druhom zápase nahradil Jakuba Kindla, by mal hrať aj v nedeľu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies