Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Kessela sklamalo, že si nezahrá na Svetovom pohári

Phil Kessel, hrdina Pittsburghu, ktorý by mohol zaútočiť na Trofej Conna Smytha, nebol medzi nominovanými hráčmi Spojených štátov amerických na Svetový pohár. Americký útočník sa netají tým, že ho to sklamalo.

„Samozrejme, že sa v takýchto situáciách vždy cítite sklamaní, ale je to tak ako to je. Myslím si, že mám vcelku vydarené play-off a vždy som odviedol dobrú prácu na všetkých turnajoch, na ktorých som za nich hral,“ povedal Kessel pre CP.

Kessel reprezentoval svoju krajinu na ostatných dvoch Olympiádach. Jeho opovrhnutie prekvapilo kapitána Sidneyho Crosbyho, ktorý očakával, že si s ním na turnaji zmeria sily. Prekvapený bol aj generálny manažér Penguins Jim Rutherford.

„Snažím sa rozhodnúť, či vám dám dlhú odpoveď alebo krátku,“ poznamenal Rutherford po dlhej pauze. „Som naozaj prekvapený, že ho vynechali z tímu USA.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies