Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Američania v poslednom prípravnom zápase porazili Fínov

Spojené štáty americké porazili v utorok Fínsko 3:2 v poslednom prípravnom zápase oboch krajín pred štartom Svetového pohára 2016, ktorý sa začína už cez víkend v kanadskom Toronte.

Jonathan Quick urobil 30 zákrokov, pričom inkasoval len po perfektnej strele talentovaného Patrika Laineho a po závare pred bránkou, ktorý využil Jussi Jokinen. Oba fínske góly prišli v záverečnej desaťminútovke zápasu, do ktorej Američania vstupovali s vedením 3:0. To v prvých dvoch tretinách vypracovali T.J. Oshie, Ryan Kesler a Derek Stepan, ktorí prekonali Pekku Rinneho z 29 striel. Fíni vyhrali počas prípravy jeden zápas z troch, Američania dva.

Spojené štáty americké odštartujú turnaj už v sobotu, keď narazia na Výber Európy. Fínsko bude čakať na úvod Výber Severnej Ameriky, s ktorým sa stretnú v nedeľu.

USA – Fínsko 3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
Góly: 2. Oshie (Kesler, McDonagh), 24. Kesler (Wheeler, Pacioretty), 26. Stepan (Carlson) – 52. Laine (Vatanen, Barkov), 56. Jokinen (Ristolainen)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies