Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Eichel vynechá možno až osem týždňov + video

Aktualizované 14.10.2016 o 06:34

Stredajší tréning Buffala Sabres pred štvrtkovým otváracím zápasom sezóny proti Montrealu nedopadol dobre pre útočníka Jacka Eichela. Po páde ho opustil v bolestiach.

Minuloročná draftová dvojka spadla pred bránou tak nešťastne, že si priľahla ľavú nohu v neprirodzenom pohybe. Eichel začal kričať od bolesti a z ľadu museli pomôcť spoluhráči. Nemohol pritom dostúpiť na poranenú nohu.

Tréner Sabres Dan Bylsma povedal po rannom tréningu novinárom, že 19-ročný americký center utrpel zranenie členka a jeho stav sa bude posudzovať ešte dnes popoludní miestneho času.

Článok pokračuje pod reklamou

DOPLNENÉ 12.10.2016 o 21:56: Bob McKenzie z TSN informoval, že Eichel by mal podľa Sabres vynechať minimálne štyri až šesť týždňov pre silno vyvrtnutý členok.

DOPLNENÉ 14.10.2016 o 06:34: McKenzieho prognóza vyjde len vtedy, ak sa Eichel vráti do akcie v skoršom termíne. Tím Buffalo Sabres totiž informoval, že nevynechá štyri až šesť týždňov, ale šesť až osem.

„Niektorí hráči sa vrátili aj po štyroch týždňoch, ale na to sa nemôžeme spoliehať. Musíme sa pripraviť na to, že to bude dlhšie. Všetko lepšie ako šesť týždňov bude len bonus,“ povedal generálny manažér Tim Murray pre AP.  



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies