Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Je Hossa najužitočnejším hráčom Chicaga?

Jozef Struhár  
16.11.2016

Slovenský útočník Marián Hossa hrá vo veľkej pohode. Určite patrí medzi kľúčových hráčov tímu Chicago Blackhawks, ale je aj tým úplne najužitočnejším? Na to ponúkli odpoveď fanúšikovia i odborníci.

Televízia CSN Chicago uskutočnila anketu, v ktorej dala fanúšikom na výber troch hokejistov – Coreyho Crawforda, Patricka Kanea a Hossu. Hlasovalo sa o tom, kto z nich je najužitočnejším hráčom tímu v doterajšom priebehu sezóny. Existovala aj voľba „niekto iný“.

Trenčiansky odchovanec skončil v ankete na druhom mieste s 28 % hlasov. Jasným víťazom sa stal brankár Crawford s 58 %. Kane ako najproduktívnejší hráč tímu získal 5 %, niekoho iného by označilo 9 % respondentov.

Odborníci Brian Hedger a Jordan Bernfield sa s výsledkami hlasovania stotožnili a nemožno namietať. Crawford v tomto ročníku viackrát Blackhawks podržal a bez neho by tím nebol na čele Centrálnej divízie.

Článok pokračuje pod reklamou

Tridsaťjedenročný kanadský gólman odchytal 14 zápasov zo 17 a osem doviedol do víťazného konca. Má 92,8% úspešnosť zákrokov a priemer 2,18 inkasovaného gólu na zápas. Darilo sa mu najmä na prelome mesiacov.

Crawford by si však tento post mohol s Hossom pokojne podeliť. Ten totiž nie len veľmi dobre pracuje smerom dozadu, ale je tento rok aj mimoriadne produktívny.

V doterajších 16 zápasoch získal rodák zo Starej Ľubovne 15 bodov a skóroval až deväťkrát. Hossa je najlepším strelcom tímu a jeho komplexnosti sa mu momentálne nemôže vyrovnať nikto z o dosť mladších spoluhráčov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies