Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chára odohral 1300. zápas. Nebodoval a netešil sa ani z výhry

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri stretnutia. V jedinom, v ktorom malo zastúpenie aj Slovensko, vyhral Pittsburgh nad Bostonom. Zdeno Chára vo svojom 1300. zápase v lige nebodoval.

Rust rozhodol zápas, ktorý bol pre Cháru jubilejný

Bryan Rust (8) skóroval v druhej minúte predĺženia, aby Pittsburgh porazil Boston pomerom 4:3 a zaknihoval už siedmu výhru po sebe. „Ľad už v predĺžení nebol dobrý, a tak som sa len snažil Raska zaskočiť. Mal som šťastie, že sa mi to podarilo,“ poznamenal pre AP Rust, ktorý zakončil rýchly protiútok po prihrávke Jevgenija Malkina bekhendom bez prípravy. Puk preletel fínskemu brankárovi nad pravé rameno. V každej tretine videli diváci po jednom góle na každej strane. K víťazstvu viedli aj presné zásahy Justina Schultza (5), Nicka Bonina (5) a Conora Shearyho (8). Schultz pridal dve asistencie a Matt Murray zneškodnil 41 striel, aby si zlepšil bilanciu v ostatných 11 zápasoch na 10-0-1. Snaha sa Bruins uprieť nedala, ale napokon prehrali štvrtý zápas z ostatných piatich. Do čierneho sa trafili Brad Marchand (9), David Krejčí (5) a dvojbodový David Pastrňák (19). Tuukka Rask urobil 33 zákrokov a kapitán Zdeno Chára odohral 27 minút. Prezentoval sa štyrmi streleckými pokusmi, dvoma bodyčekmi a dvoma blokmi. Bol to jeho okrúhly 1300. zápas v NHL. Odohral ho ako 60. hráč histórie.

Rustov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. B. Rust (PIT), 2. C. Sheary (PIT), 3. D. Pastrňák (BOS)

Článok pokračuje pod reklamou

Labancov nájazd rozhodol o výhre Sharks nad Senators

San Jose naposledy porazilo Ottawu 27. októbra 2013 a odvtedy prehralo päť vzájomných zápasov. V tom stredajšom šnúru pretrhlo a vyhralo 4:3 po nájazdoch, aby si pripísalo tretiu výhru po sebe. Sharks v zápase dvakrát viedli po góloch Joea Pavelskiho (10) a Brenta Burnsa (13), no v závere tretej tretiny museli dobiehať stratu. Vyrovnať sa podarilo Chrisovi Tierneymu (3) a rozhodujúci samostatný nájazd následne premenil Kevin Labanc. Martin Jones pomohol k triumfu 28 zákrokmi. Mike Condon ich urobil o dva menej a z jeho spoluhráčov skórovali Bobby Ryan (4), Kyle Turris (12) a Dion Phaneuf (4). Senators, ktorí absolvovali v utorok rušný tréning, prehrali tretí zápas po sebe. V sezóne sa im to stalo prvýkrát. „Bol to solídny zápas. Ukázali sme veľa charakteru. Hráči chceli hrať lepšie ako v predošlom zápase,“ poznamenal pre CP tréner Guy Boucher, ktorý sa na poslednom tréningu poriadne vykričal na svojich zverencov. San Jose sa vrátil do akcie Marc-Edouard Vlasic, no v tretej tretine sa zranil Logan Couture.

Labancov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. B. Burns (SJS), 2. D. Phaneuf (OTT), 3. K. Labanc (SJS)

Tampa Bay našla recept na rozbehnuté Calgary

A sériám je koniec. Tampa Bay po trojdňovom voľne ukončila štvorzápasovú sériu prehier, keď uspela na ľade vo forme hrajúceho Calgary, ktoré neprehralo v predošlých šiestich zápasoch, pomerom 6:3. A to aj bez zraneného Nikitu Kučerova. Dva góly strelili Brian Boyle (6) a trojbodový Alex Killorn (10), tri asistencie nazbierali Valtteri Filppula a Victor Hedman. O góly sa postarali aj Braydon Coburn (1) a Andrej Šustr (1), ktorý v sezóne skórovali premiérovo. Ben Bishop zastavil 19 striel a puk vyberal z brány po góloch Troya Brouwera (7), T.J. Brodieho (2) a Michaela Ferlanda (5). Chad Johnson, ktorý mal bilanciu 9-1-0 v posledných desiatich zápasoch, striedal po tom, čo inkasoval štyri góly z 21 striel. Brian Elliott následne zastavil 12 striel z 13.

Dva góly Flames za 21 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. B. Boyle (TBL), 2. V. Hedman (TBL), 3. T. Brodie (CGY)

Flyers natiahli úctyhodnú sériu, Avs doma opäť prehrali

Philadelphii sa podarilo niečo, čoho svedkom vo svojom živote nebola väčšina jej hráčov. Víťazstvom 4:3 nad Coloradom zaknihovala desiate víťazstvo v sérii, ktorá je jej najdlhšia od roku 1985. Brayden Schenn (9), jeden z tých hráčov, ktorí neboli v danom roku ešte na svete, strelil víťazný gól. Do čierneho sa trafili aj Michael Del Zotto (4), Wayne Simmonds (16) a Roman Ľjubimov (3). Steve Mason urobil 24 zákrokov, o tri viac ako Calvin Pickard. Rene Bourque (9) a dvojgólový Matt Duchene sa postarali o góly Colorada, ktoré prehralo šiesty domáci zápas po sebe a celkovo má bilanciu 2-7-1 v posledných desiatich dueloch.

Schennov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. B. Schenn (PHI), 2. M. Duchene (COL), 3. G. Landeskog (COL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 27:07 0 0 0 0 0 4 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies