Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Erik Cole ukončil kariéru ako Hurikán

Útočník Erik Cole v stredu oznámil koniec svojej aktívnej kariéry. Stalo sa tak po tom, čo podpísal jednodenný kontrakt s tímom Carolina Hurricanes. Následne prezradil aj to, čo ho v najbližšej budúcnosti čaká.

Tridsaťosemročný rodák z newyorského Oswega naposledy hral v NHL v ročníku 2014/15 a predčasný koniec mu prinieslo zranenie chrbtice, ktoré utrpel 24. marca 2015 v zápase Red Wings proti Coyotes.

„Prvé leto po návrate z Detroitu som sa snažil doktorov presvedčiť, že sa mýlia. Nanešťastie, nebol som toho schopný,“ poznamenal Cole pre AP. „Nebolo to prvýkrát, čo mi bolo povedané, aby som ukončil kariéru.“

Cole sa následne začal so svojou situáciou čoraz viac zmierovať a pomohol mu k tomu aj čas, ktorý strávil so svojimi synmi a ich hokejovým tímom. Teraz si k týmto povinnostiam pridá pozíciu ambasádora Hurricanes, do ktorej ho vymenoval prezident klubu Don Waddell.

Víťaz Stanleyho pohára z roku 2006 odohral v lige 892 zápasov, v ktorých zaznamenal 532 bodov za 265 gólov a 267 asistencií. Deväť sezón strávil v Caroline, ktorá ho draftovala zo 71. miesta v roku 1998. Posledné štyri si rozdelil medzi Edmonton, Montreal, Dallas a Detroit.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies