Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Prípravné obdobie v NHL uzavreli tri nedeľné zápasy + video (príprava)

V nedeľu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali posledné tri prípravné zápasy. Z výhier sa v nich tešili len hostia. Slováci do hry nenastúpili.

St. Louis – Washington 3:4 (1:1, 2:1, 0:3)

John Carlson a Brett Connolly skórovali v tretej tretine, aby otočili skóre a rozhodli o výhre Washingtonu 4:3 na ľade St. Louis. Tom Wilson a Devante Smith-Pelly sa postarali o prvé dva góly, Braden Holtby zastavil 20 striel. Recept na neho našli Wade Megan, Dmitrij Jaškin a Brayden Schenn. Jake Allen opustil duel so 17 zákrokmi a Blues ukončili prípravu s bilanciou 3-5-0. Capitals tiež prehrali päť zápasov, ale vyhrali len dva.

Philadelphia – NY Islanders 2:5 (1:1, 0:2, 1:2)

Anders Lee a Anthony Beauvillier skórovali v rozmedzí 45 sekúnd druhej tretiny, aby nasmerovali Islanders k výhre 5:2 nad Philadelphiou, ku ktorej pomohol Thomas Greiss 31 zákrokmi. Beauvillier skóroval aj v tretej tretine, góly putovali tiež na kontá Dennisa Seidenberga a Stevea Berniera. New York ukončil prípravu s peknou bilanciou 6-0-2. Michael Raffl a Wayne Simmonds sa postarali o góly Flyers. Brian Elliott inkasoval štyri góly z 21 striel. „Letci“ si zhoršili bilanciu na 3-2-3.

Vegas – San Jose 3:5 (1:1, 2:2, 0:2)

Nick DeSimone prelomil počas presilovky nerozhodný stav v tretej tretine a San Jose vďaka tomu zvíťazilo nad Las Vegas 5:3. Marcus Sorensen, Chris Tierney a Barclay Goodrow sa tiež trafili do čierneho, Joel Ward pridal poistku do prázdnej brány. Aarona Della z 22 striel prekonali Erik Haula a David Perron, Troya Grosenicka z 15 striel len Colin Miller. Celý zápas za Golden Knights odchytal Marc-Andre Fleury – urobil 28 zákrokov. Kým Sharks mali v príprave bilanciu 4-2-0, nováčik NHL 3-3-1. Svoj ostrý debut v lige zažijú v piatok v Dallase.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies