Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Matthewsa trápi zranenie hornej časti tela

Americký útočník Auston Matthews po prvýkrát vo svojej začínajúcej sa kariére v NHL vynechal zápas. Tím Toronto Maple Leafs si musel bez neho poradiť v stredajšom dueli proti Minnesote.

Dôvodom absencie posledného držiteľa Calderovej trofeje je zranene hornej časti tela, ktorého stav sa bude posudzovať na dennej báze. Nie je teda známe, koľko času vynechá, no tréner Mike Babcock tvrdí, že zvyčajne si zranenia posudzované denne vyžiadajú 10-dňovú absenciu.

Či to tak bude aj v tomto prípade, je neznáme, ale rozpis by Maple Leafs prial. V piatok a sobotu odohrajú dva zápasy proti Bostonu a následne budú mať voľno až do štvrtku. Vtedy hostia New Jersey.

Dvadsaťročný rodák z Arizony, ktorého tím bez neho zvíťazil nad Wild 4:2, odohral v pondelok viac ako 21 minút a odvtedy nekorčuľoval. V tejto sezóne má na konte 10 gólov a 9 asistencií v 16 zápasoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies