Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Mohol by Max Domi opustiť Arizonu?

Po jeho nováčikovskej sezóne to vyzeralo tak, že vznikol pevný vzťah medzi ním a klubom. V jeho tretej sezóne v NHL by však mohol mladý útočník Max Domi Arizonu opustiť.

Cez víkend sa začala šíriť informácia, že Coyotes dali ostatným tímom na známosť, že mladík bude dostupný na výmenu. Generálny manažér John Chayka v pondelok uviedol, že tomu tak nie je. Aktívne sa hráča vymeniť nesnaží. Na druhú stranu, pripustil, že ponuky počúva.

O mesiac dvadsaťtriročný rodák z Winnipegu je momentálne v strede svojej najmenej produktívnej sezóny kariéry. V 52 zápasoch strelil len tri góly a pridal 19 asistencií. Ma nábeh len na päť gólov a 35 bodov.

V nováčikovskej sezóne Domi zaujal so ziskom 18 gólov a 52 bodov. V minulom ročníku zaznamenal 38 bodov, ale odohral len 59 zápasov. Strelil v nich deväť gólov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies