Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Tréner Hurricanes sa vzdal funkcie. Zamieri do Calgary?

Po štyroch sezónach bez play-off to zabalil. Bill Peters v piatok využil výstupnú klauzulu v zmluve v posledný možný deň a vzdal sa funkcie hlavného trénera tímu Carolina Hurricanes. Jeho ďalšou zastávkou by mohlo byť Calgary.

Päťdesiatjedenročný Kanaďan mohol zostať na lavičke tímu z Raleigh ešte jednu sezónu. Jeho celková bilancia je 137-138-53. Po New Yorku Rangers, Dallase a Calgary sú Hurricanes štvrtým klubom NHL, ktorý po ročníku 2017/18 prišiel o trénera. Nástupcu však už začali hľadať.

„Chcem sa poďakovať vedeniu organizácie za dôveru. V tomto športe je to o dlhej a tvrdej práci, a preto si naozaj cením snahu všetkých ľudí, s ktorými som za štyri roky pracoval. V Raleigh sa mne i mojej rodine páčilo, ale cítim, že už je čas pohnúť sa ďalej. Teším sa na novú výzvu,“ povedal Peters.

Peters by sa podľa Pierrea LeBruna z TSN mohol vrátiť do jeho rodnej provincie Alberta. Ešte vo štvrtok totiž dali Hurricanes povolenie Flames, aby s ním rokovali o možnej spolupráci. V Calgary by mohol nahradiť Glena Gulutzana.

„Billa rešpektujem ako osobu i trénera. Ďakujeme mu za jeho pôsobenie v tíme Hurricanes a želáme mu úspešnú budúcnosť,“ vyhlásil nový majiteľ klubu Tom Dundon o Petersovi, ktorý povedie Kanadu na MS 2018 v Dánsku. Pred dvomi rokmi sa tešil z majstrovského titulu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies