Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Potvrdené: Montgomery sa stal novým trénerom Dallasu

Jozef Struhár  
05.05.2018

To, o čom sme vás informovali vo štvrtok, sa v piatok stalo oficialitou. Tím Dallas Stars oficiálne vymenoval nového hlavného trénera a stal sa ním podľa očakávaní Jim Montgomery.

Montgomery strávil posledných päť sezón v tíme Denverskej univerzity, ktorú doviedol k bilancii 125-57-26 i k národnému titulu v ročníku 2016/17. Teraz sa stal druhým trénerom za posledné tri roky, ktorý prichádza do NHL priamo z vysokej školy (Dave Hakstol z Philadelphie je ten prvý).

„Myslím si, že sa hra mení a že nakoniec v nej ide o pracovanie s ľuďmi. A my sa teraz stretávame s mladšími ľuďmi. Ide aj o vyhrávanie. On to všetko už zvládol,“ poznamenal generálny manažér Jim Nill, ktorého mužstvo stále patrí medzi najmladšie v súťaži.

Montgomery bol lákaný do NHL dvoma klubmi aj vlani, ale ponuky od Los Angeles a Floridy odmietol.

„V Denveri sme to s manželkou milovali a ja som miloval svoju prácu. Opustil by som takú skvelú pozíciu len vtedy, ak by sa vyskytla príležitosť, ktorá by bola lepšia. Keď sa pozriem na zostavu Stars, som skutočne nadšený,“ prezradil v piatok otec štyroch malých detí.

Montgomery nahradí na poste Kena Hitchcocka, ktorý po tejto sezóne ukončil kariéru. Dallas nebude pre neho úplne cudzí. Ako hráč odohral v NHL 122 zápasov, pričom si obliekol aj dres Stars. „Dúfam, že moja trénerská kariéra tu bude dlhšia,“ dodal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies