Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Detroit sa údajne zaradil medzi tímy v hre o Kovaľčuka

Po návštevách tímov Los Angeles Kings a San Jose Sharks vyšlo najavo, že o služby skúseného ruského útočníka Iľju Kovaľčuka má záujem aj tím zo severnej časti Spojených štátov amerických. Tvrdí to Darren Dreger z televízie TSN.

O služby tridsaťpäťročnej hviezdy má záujem niekoľko tímov a spočiatku sa hovorilo najmä o tíme New York Rangers. Potom prišli dva kalifornské kluby a teraz sa začína spomínať tím Detroit Red Wings, ktorý by mal mať tiež vážny záujem.

Kovaľčuk hral naposledy v NHL v sezóne 2012/13 za New Jersey Devils, ktoré na neho vlastnilo práva do dovŕšenia 35 rokov. Predtým si zahral aj za Atlantu. V 816 zápasoch NHL zaznamenal 417 gólov a 399 asistencií.

Posledných šesť sezón strávil Kovaľčuk v Kontinentálnej hokejovej lige, v ktorej obliekal dres SKA Petrohrad. V minulej si pripísal 31 gólov a 32 asistencií v 53 zápasoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies