Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Dnes sa rozdelia individuálne trofeje. Hartovu trofej získa niekto nový

Už v noci zo stredy na štvrtok sa v americkom Las Vegas uskutoční galavečer spojený s odovzdávaním výročných ocenení. Program sa začne o druhej hodine ráno nášho času a jeho vyvrcholením bude odovzdanie Hartovej trofeje. Tú bude mať pritom nového majiteľa.

V minulej sezóne získal Hartovu trofej Connor McDavid z Edmontonu, no tento rok sa najužitočnejším hráčom sezóny stane niekto z tria útočníkov Taylor Hall z New Jersey, Anže Koptar z Los Angeles a Nathan MacKinnon z Colorada. Ani jeden z nich ju ešte nezískal.

McDavid bol po neľahkej sezóne nominovaný aspoň na Cenu Teda Lindsaya, ktorou najužitočnejšieho hráča odmeňuje Hráčska asociácia. Okrem neho sú finalistami aj Hall a MacKinnon.

Mimochodom, kapitán Oilers už po sezóne na konte jednu trofej má – ako najproduktívnejší hráč sa stal držiteľom Trofeje Arta Rossa. Trofej Mauricea Richarda získal ostrostrelec Washingtonu Alexander Ovečkin, ktorý sa v play-off tešil aj z Trofeje Conna Smytha. Jonathan Quick z Los Angeles získal Jenningsovu trofej pre brankára z tímu, ktorý inkasoval najmenej gólov.

Článok pokračuje pod reklamou

Galavečer sa uskutočňuje v Las Vegas pravidelne s jednou výnimkou (skrátená sezóna) od roku 2009. Po prvýkrát bude mať pritom medzi nominovanými zastúpenie aj miestny tím. Z tímu Golden Knights sú nominovaní generálny manažér George McPhee, tréner Gerard Gallant, obranca Deryk Engelland (Cena Marka Messiera) a útočník William Karlsson (Trofej Lady Byngovej).

O rekord by sa mohol postarať Patrice Bergeron, ktorý je siedmykrát po sebe nominovaný na Selkeho trofej, ktorú získal už štyrikrát. Ešte nikto ju nezískal päťkrát. Konkurujú mu Sean Couturier a Kopitar.

Nominácie na ocenenia NHL v sezóne 2017/18:

Hartova trofej (najužitočnejší hráč podľa novinárov)
trofejTaylor Hall, New Jersey
Anže Kopitar, Los Angeles
Nathan MacKinnon, Colorado

Cena Teda Lindsaya (najužitočnejší hráč podľa hráčov)
trofejTaylor Hall, New Jersey
Nathan MacKinnon, Colorado
Connor McDavid, Edmonton

Norrisova trofej (najlepší obranca)
trofejDrew Doughty, Los Angeles
Victor Hedman, Tampa Bay
P.K. Subban, Nashville

Vezinova trofej (najlepší brankár)
trofejConnor Hellebuyck, Winnipeg
Pekka Rinne, Nashville
Andrej Vasilevskij, Tampa Bay

Calderova trofej (najlepší nováčik)
trofejMathew Barzal, NY Islanders
Brock Boeser, Vancouver
Clayton Keller, Arizona

Cena Jacka Adamsa (najlepší tréner)
trofejJared Bednar, Colorado
Bruce Casidy, Boston
Gerard Gallant, Vegas

Selkeho trofej (najlepšie brániaci útočník)
trofejPatrice Bergeron, Boston
Sean Couturier, Philadelphia
Anže Kopitar, Los Angeles

Trofej Lady Byng (najväčší hokejový džentlmen)
trofejAleksander Barkov, Florida
William Karlsson, Vegas
Ryan O’Reilly, Buffalo

Mastertonova trofej (za oddanosť k hokeju)
trofejBrian Boyle, New Jersey
Roberto Luongo, Florida
Jordan Staal, Carolina

Cena Marka Messiera (za vodcovské schopnosti)
trofejDeryk Engelland, Vegas
Wayne Simmonds, Philadelphia
Blake Wheeler, Winnipeg

Trofej Kinga Clancyho (za vodcovský a humanitárny prístup)
trofejSedinovci, Vancouver
P.K. Subban, Nashville
Jason Zucker, Minnesota

Generálny manažér roka
Kevin Cheveldayoff, Winnipeg
George McPhee, Vegas
Steve Yzerman, Tampa Bay



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies