Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Tavares sa rozhodol: Bude sa rozprávať aj s ostatnými tímami

Agent potenciálneho neobmedzeného voľného hráča Johna Tavaresa v sobotu potvrdil, že sa hviezdny útočník tímu New York Islanders plánuje stretnúť pred otvorením trhu s voľnými hráčmi s päticou iných tímov NHL.

Tavares bude mať túto možnosť od nedele, keď v lige odštartuje týždeň povolených rokovaní medzi potenciálnymi voľnými hráčmi a tímami, ktoré na nich nemajú práva. Agent Pat Brisson pre TSN potvrdil, že toto okno využije aj kapitán Islanders.

Dvadsaťsedemročný Kanaďan touto alternatívou však nevysiela signál, že nepodpíše nový kontrakt s newyorským tímom, ale jednoducho chce využiť všetky svoje možnosti. Aj pred dvoma rokmi rovnakú vec urobil Steven Stamkos, ktorý nakoniec zotrval v Tampe.

Larry Brooks o tomto rozhodnutí Tavaresa informoval ako prvý, pričom skonštatoval, že Rangers nebudú medzi piatimi tímami. Aaron Portzline povedal to isté o Columbuse. Podľa Arthura Staplea budú medzi nimi „takmer určite“ Toronto, San Jose a Dallas. Šancu by mohli mať aj Tampa Bay či Vegas.

„Nie sme sklamaní ani nás to neodrádza. Myslím si, že si zaslúžil právo urobiť akékoľvek rozhodnutie chce. Najdôležitejšia je, že stále dúfame, že sa nakoniec rozhodne zostať Ostrovanom,“ povedal k rozhodnutiu generálny manažér Islanders Lou Lamoriello.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies