Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Capitals si upísali Smith-Pellyho, snažia sa udržať Kempného

Devante Smith-Pelly nedostal kvalifikačnú ponuku, ale nakoniec predsa len zostane vo Washingtone. Pracovitý útočník podpísal s tímom Washington Capitals jednoročný kontrakt v hodnote rovného milióna amerických dolárov.

Smith-Pelly sa mohol stať 1. júla neobmedzeným voľným hráčom. Tento status mal aj vlani v lete, keď s ním Washington podpísal ročný dvojcestný kontrakt, ktorý mu v NHL vyniesol 650 000 dolárov. Predtým ho zo zmluvy vykúpilo New Jersey.

Dvadsaťšesťročný člen štvrtého útoku a oslabení Capitals zaznamenal 16 bodov (7+9) v 75 zápasoch základnej časti. V play-off strelil sedem gólov a skóroval aj v posledných troch dueloch finále, aby tak významne prispel k prvému Stanleyho poháru v klubovej histórii.

Washington je pre Smith-Pellyho štvrtým tímom kariéry. Doteraz odohral v NHL 341 zápasov v dresoch Ducks, Canadiens, Devils a Capitals. Pripísal si v nich 40 gólov a 53 asistencií. Anaheim ho draftoval v roku 2010 z celkového 42. miesta.

Pre tím z hlavného mesta USA ide o ďalšiu splnenú položku po Johnovi Carlsonovi. Teraz by chceli Capitals predĺžiť spoluprácu aj s českým obrancom Michalom Kempným, ktorý by sa mohol stať v nedeľu neobmedzeným voľným hráčom.

Dvadsaťsedemročný český odchovanec začal sezónu v Chicagu, ale napokon sa našiel až vo Washingtone, kde sa stal partnerom hviezdneho Carlsona. Na trhu by o neho mal byť značný záujem, ale podľa Elliottea Friedmana sa Capitals snažia dohodnúť na novej zmluve. Podarí sa im to?




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies