Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Dahlin sa postavil na ľad a okamžite zaujal fanúšikov i trénerov Sabres

Rasmus Dahlin je považovaný za generačný talent a ľudia v Buffale v stredu uvideli na vlastné oči, prečo tomu tak je. Švédsky obranca nezaujal len fanúšikov, ale aj trénerov organizácie Sabres.

Takmer dve tisícky fanúšikov navštívili otvárací deň rozvojového kempu, aby sa prišli pozrieť na poslednú draftovú jednotku. Niektorí z nich mali na sebe trička s nápisom „Dahlintown“. Niektorí už mali dokonca aj dresy s jeho menom a číslom 26.

Takmer vždy, keď sa dotkol puku, hľadisko bolo vzrušené. Keď sa trafil do brány, vášnivo sa v ňom aplaudovalo.

„Ešte nikdy som nezažil takých divákov, ktorí by mi fandili a tlieskali, keď som strelil gól na tréningu. Bolo to odlišné a bolo to zábavné,“ poznamenal Dahlin, ktorý je nadšený z privítania v Buffale. „Každý je priateľský a všetci mi želajú to najlepšie. Je to tu úžasné. Milujem to tu. Neviem sa dočkať začiatku sezóny.“

Článok pokračuje pod reklamou

Rozvojový kemp má pod palcom tréner záložného tímu Rochester Americans z AHL, Chris Taylor. Aj jeho zaujali zručnosti, ktorými oplýva osemnásťročný talent.

„Celkom neskutočné. Je dynamický. Je nejaký dôvod, prečo bol celkovou jednotkou. Je to pre Buffalo vzrušujúce. V tomto čase roka som ešte nevidel toľko ľudí prísť na rozvojový kemp. Pozeral som sa okolo, keď sa strela odrazila od tyčky do brány. Ľudia tlieskali, takže som vedel, kto to strieľal. Bolo to zábavné,“ povedal Taylor.

V podobnom úžase bol v minulosti aj dvadsaťdvaročný útočník Victor Olofsson, ktorý je tiež v kempe Sabres a zhodou okolností bol spoluhráčom Dahline vo Frolunde. Keď ho prvýkrát videl na tréningu, najskôr si myslel, že mal mladučký obranca jednoducho šťastie.

„Na prvom tréningu s nami (vo Frolunde) dostal puk na modrú a ja som šiel k nemu. On si puk prehodil medzi nohy a skóroval. Bolo to prvýkrát, čo som si ho všimol. Myslel som si, že išlo o náhodu. Keď to robil znova a znova, už to náhoda nebola. Zručnosti, ktoré má, sú mimoriadne,“ doplnil Olofsson.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies