Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Thornton a Hertl podpísali nové zmluvy so Sharks

Tím San Jose Sharks v pondelok podpísal nové zmluvy s kľúčovými útočníkmi Joeom Thorntonom a Tomášom Hertlom. Prvý menovaný podpísal ročný kontrakt, druhý štvorročný.

Finančné podmienky neboli tímom oficiálne zverejnené, no jednoročný kontrakt kanadského veterána má hodnotu 5 miliónov amerických dolárov. Jeho český spoluhráč zarobí dokopy 22,5 milióna amerických dolárov.

Thornton oslávil v deň podpisu zmluvy 39. narodeniny. V minulej sezóne odohral 47 zápasov, v ktorých zaznamenal 36 bodov za 13 gólov a 23 asistencií. Posledných 35 zápasov základnej časti i 10 duelov play-off vynechal pre zranenie kolena. V apríli podstúpil operáciu a v súčasnosti už je plne zotavený.

Dvadsaťštyriročný Hertl bol obmedzeným voľným hráčom po sezóne, v ktorej odohral 79 zápasov a v ktorej si vytvoril osobné maximum s 22 gólmi. So 46 bodmi si vyrovnal svoje predošlé maximum. V desiatich dueloch play-off nazbieral deväť bodov.

„Tomáš urobil v minulej sezóne veľký krok, na ľade i mimo neho a cítime, že ešte len vstupuje do vrcholu svojej kariéry. Má schopnosť byť dominantným hráčom a dokázal to počas play-off. Jeho schopnosť hrať na krídle i v pozícii centra nám dodávajú flexibilitu,“ poznamenal generálny manažér Doug Wilson.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies