Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Top 5 hráčov, ktorí by mohli byť ešte v lete vymenení

Voľných hráčov so zvučnými menami je na trhu už len ako šafranu. Po vlne podpisov zmlúv sa čoraz viac začne dostávať do popredia aj prestupový trh. Mohli by sme v lete vidieť ešte veľkú výmenu? Mohli a adeptov je celkom dosť. Prinášame vám päť najväčších.

1. Erik Karlsson, Ottawa Senators
Na trhu potenciálnych prestupov nie je žiarivejšie meno ako meno švédskeho kapitána Senators. Karlssona delí len rok od trhu s voľnými hráčmi a Ottawa so svojou prvou ponukou neuspela. Už dokonca hráčovmu agentovi umožnila diskutovať s ostatnými tímami, pretože nechce riskovať, že by o rok o neho prišla bez náhrady podobne ako Islanders prišli o Johna Tavaresa. Kanadský tím sa určite snahy o predĺženie nevzdá, ale ak by prišla zaujímavá protihodnota, mohli by zvážiť výmenu ešte pred štartom novej sezóny. Doteraz sa spomínali najmä Dallas a Tampa Bay, potom ešte Vegas a San Jose.

2. Max Pacioretty, Montreal Canadiens
Pacioretty je ďalším kapitánom, ktorý by mohol zmeniť dres. Taktiež sa budúci rok môže stať neobmedzeným voľným hráčom a o jeho odchode z Montrealu sa už špekuluje nejaký ten mesiac. Nedávno dokonca vyšla na svet informácie, že sa ho Canadiens snažia vymeniť „čo najskôr to bude možné“. Výhodou pre tím je, že Pacioretty nemá vo svojej zmluve klauzulu o nevymeniteľnosti. Americký útočník už mal vraj nasmerované do L.A., no on sa odmietol zaviazať Kings, že s nimi podpíše po výmene nový kontrakt.

3. Jeff Skinner, Carolina Hurricanes
Šikovný útočník patrí medzi to najlepšie, čo Hurricanes majú, ale takisto patrí medzi hráčov, ktorých by mohol tím z Raleigh za správnu protihodnotu oželieť. A získať by zaňho mohol vskutku dosť. Zmluvu má platnú ešte na jednu sezónu a čerstvý začiatok by mu mohol prospieť. Potenciál pre nový tím je u neho veľký. Jeho meno sa už spájalo so Chicagom, Pittsburghom či San Jose.

4. Justin Faulk, Carolina Hurricanes
Zo Severnej Karolíny by sa mohol porúčať aj obranca Faulk, ktorý má zmluvu platnú dokonca ešte na dva roky. A jeho „cap-hit“ je vzhľadom na jeho prínos vcelku lákavý – 4,83 milióna amerických dolárov. Aj o neho sa zaujíma Chicago, no vo veľkom aj Detroit, ktorý už dlhodobo hľadá kvalitného obrancu do prvých dvoch párov.

5. Artemij Panarin, Columbus Blue Jackets
Panarin má za sebou výborný ročník a Columbus by si ho chcel udržať. On však odmietol s tímom rokovať o novom dlhodobom kontrakte, a tak sa momentálne v Ohiu len vyčkáva. Medzitým sa však už začína špekulovať o tom, že by mohol byť vymenený. Záujem by bol o neho určite veľký a Blue Jackets už počúvajú ponuky ostatných tímov. Hovorilo sa už aj o návrate do Chicaga.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies