Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ovečkin sa po 13 rokoch dočkal aj ceny, ktorú hráč NHL ešte nezískal

Trinásť rokov čakal Alexander Ovečkin na Stanleyho pohár a teraz sa kapitán tímu Washington Capitals premiérovo dočkal aj jedného cenného ocenenia na ESPYs, ktoré ešte nikdy hráč NHL nezískal.


Ovečkin sa stal najlepším mužským športovcom roka, pričom mu v nominácii konkurovali aj najužitočnejší hráč NBA James Harden, najužitočnejší hráč Americkej ligy (MLB) Jose Altuve či najužitočnejší hráč NFL Tom Brady.

V minulosti cenu ešte nezískal žiaden hokejista, najviac trofejí zbierali hráči basketbalu. Taktiež ju prevažne získavali americkí športovci. Jedinou výnimkou bola do tohto roku len nemecká hviezda NBA, Dirk Nowitzki.

Tridsaťdvaročný moskovský rodák strelil v základnej časti 49 gólov a pridal 38 asistencií, aby pomohol Capitals k divíznemu titulu. V play-off svoju hru ešte vystupňoval, pričom k titulu pomohol aj 15 gólmi a 12 asistenciami. Stal sa držiteľom Conn Smythe Trophy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies