Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Sabres sú spokojní s pokrokmi Caseyho Mittelstadta

Jozef Struhár  
22.07.2018

Do sezóny 2018/19 bude vstupovať tím Buffalo Sabres s pár zaujímavými mladíkmi, ale takmer všetka pozornosť bude smerovať na obrancu Rasmusa Dahlina. Je tu však aj ďalší mladík, ktorý by si mohol vyslúžiť pozornosť.

Casey Mittelstadt bol osmičkou draftu 2017 a za sebou má rok na Minnesotskej univerzite i prvých šesť zápasov NHL, vrátane prvého gólu. V novej sezóne by sa z neho mohla stať trvalá súčasť mužstva Sabres.

„Rozmýšľate o tom. Pred rokom ešte hrával hokej na verejnej strednej škole a teraz má za sebou rok vysokoškolského hokeja a pár zápasov NHL,“ skonštatoval pre ligový web asistent generálneho manažéra Steve Greeley.

Devätnásťročný Američan má za sebou síce len hŕstku zápasov v drese Buffala, ale ide o dôležitú skúsenosť, ktorá by mu mala v jeho rozvoji pomôcť. Momentálne sa na novú sezónu pripravuje v letnej minnesotskej lige Da Beauty League, v ktorej sa každoročne predstavujú aj skúsení hráči NHL.

„Myslím si, že mu tie jarné zápasy trochu otvorili oči v tom, čo to znamená byť hráčom NHL, čo hráči po zápase robia, ako trénujú, ako sa stravujú. Myslím si, že Casey je v súčasnosti dospelejší a vyzretejší, pokiaľ ide o snahu stať sa skvelým každodenným hráčom NHL, “ doplnil Greeley.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies