Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
EDM
3
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

Najmladší Tkachuk sa rozhoduje o budúcnosti, Hughes má v nej jasno

Štvrtý hráč tohtoročného draftu stále nevie, kde bude hrať v budúcej sezóne. Naopak, potenciálna draftová jednotka v budúcom roku zostane v Národnom rozvojovom programe USA.

Brady Tkachuk, ktorého tím Ottawa Senators draftoval tento rok zo štvrtého miesta, sa ešte nerozhodol o svojej budúcnosti. Ak nepodpíše vstupný kontakt, zrejme zostane na Bostonskej univerzite. Môže to tiež skúsiť v NHL a ak mu to nepôjde, zamieri do AHL alebo juniorskej OHL.

„Rozhodnem sa podľa toho, čo bude najlepšie pre môj krátkodobý i dlhodobý rozvoj. Chcem mať dlhú kariéru a nechcem hrať niekde, kde nebudem užitočný. Chcem byť všade prínosom. Ide o jedno z najdôležitejších rozhodnutí v mojom živote. Chcem si byť na 100 % istý,“ povedal Tkachuk pre ligový web.

Mladší brat útočníka Calgary Matthewa Tkachuka a syn Keitha Tkachuka by chcel oznámiť svoje rozhodnutie do 12. augusta. Mal by tak dostatok času pripraviť sa na tréningový kemp. Osemnásťročný rodák zo St. Louis odohral v jeho prvej sezóne v NCAA 40 zápasov so ziskom 31 bodov (8+23).

Článok pokračuje pod reklamou

Najlepšie hodnotený mladík nemení pôsobisko

Jack Hughes, ktorý je momentálne najväčším favoritom na post draftovej jednotky NHL v budúcom roku, bude pokračovať v americkom rozvojovom programe. Uprednostnil ho pred OHL aj Michiganskou univerzitou, za ktorú bude hrať jeho brat Quinn, sedmička posledného draftu.

„Cítim, že je to najlepšie pre moje napredovanie. Milujem mojich spoluhráčov, trénerov a možnosť obliekať si reprezentačný dres. Každému hovorím, že nikto netrénuje tak tvrdo ako my tu. Zvážil som aj iné možnosti, ale najlepšie je pre mňa zostať,“ povedal Hughes pre NHL.com.

Sedemnásťročný center je úradujúcim vicemajstrom sveta hráčov do 18 rokov. V minulej sezóne nazbieral 116 bodov v 60 zápasoch, čím len o jeden zaostal za rekordom Austona Matthewsa z roku 2015. Útočník Toronta ho však dosiahol v 17 rokoch, kým Hughes v 16.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Divoká polminúta v Toronte rozhodla: Marchand vyrovnal rekord, ďalší prekonal! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies