Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Top obrancovia, ktorí sú stále bez zmluvy

Blíži sa koniec augusta a ešte stále sa na trhu s neobmedzenými voľnými hráčmi nachádza niekoľko obrancov so zvučným menom. Kto patrí medzi najväčšie ryby čakajúce na nový kontrakt a na novú šancu?

Luca Sbisa

Švajčiarskemu obrancovi vypršala v lete trojročná zmluva s priemerným ročným platom 3,6 milióna dolárov. Po dvoch sezónach vo Vancouveri ju zavŕšil hraním za Vegas. V sezóne pre zranenia odohral len 30 zápasov so ziskom 14 bodov. V play-off hral v 12 dueloch a zaznamenal štyri asistencie. Má 28 rokov a je trochu prekvapivé, že doteraz ešte nepodpísal nový kontrakt. Nedávno sa spájal s Edmontonom, ktorý údajne zvažoval jeho pozvanie na skúšku.

Tobias Enström

Enström je skúsený a kvalitný obranca, ktorému však v ostatnom období komplikovali život zranenia. Po vypršaní päťročného kontraktu si nebol schopný nájsť v NHL nový domov, čo nie je také prekvapivé. Tímy by zrejme najskôr chceli vidieť, ako na tom je. Ak by ho skúška v kempe nelákala, hovorí sa aj o jeho možnom návrate domov do Švédska. V súčasnosti sa pripravuje s tímom Modo Hockey, ktorý by už rád počul jeho rozhodnutie.

Alexej Jemelin

Jemelin má za sebou najlukratívnejší kontrakt kariéry, ale nie práve najvydarenejšie obdobie. Ruský zadák má však stále len 32 rokov, a tak nie je vylúčené, že by mohol ešte svoju hru pozdvihnúť na vyššiu úroveň. Aspoň to bolo jeho ambíciou pred letnou prípravou. Hovorilo sa o jeho možnom návrate do Kazane, ale klub KHL nedávno podpísal zmluvu s Paulom Postmom. Jemelin, navyše, stále uprednostňuje pokračovanie v NHL a je v rozhovoroch s niekoľkými klubmi. Dočká sa ponuky, ktorá by mu vyhovovala?

Článok pokračuje pod reklamou

Kevin Bieksa

Tímy, ktoré hľadajú skúseného a tvrdého obrancu do spodných párov, by sa mohli poobhliadnuť po Bieksovi, ktorý má za sebou dvojročný kontrakt v hodnote 8 miliónov amerických dolárov. Taký už nepodpíše, ale niekde by zakotviť pri nižšom plate mohol. Nedávno bol v kontakte s Edmontonom a údajne o neho prejavilo záujem viac tímov, no väčšina preferuje podpísanie skúšobnej zmluvy. Pri jeho 37 rokoch pochopiteľné.

Johnny Oduya

Tridsaťšesťročný Švéd podpísal v minulom roku jednoročný kontrakt s Ottawou až 24. júla. Teraz čaká na zmluvu ešte dlhšie a je otázne, či sa jej v NHL dočká. Ak by prišla, tiež by bola zrejme založená na výkonnostných bonusoch, ktoré vlani Oduyovi vyniesli viac ako základný plat. Možné je, že bude dvojcestná a nemožno vylúčiť ani skúšobný kontrakt. Ak by to, samozrejme, veterán akceptoval.

Stoja za zmienku: Cody Franson, Paul Martin, Jason Garrison, Brandon Davidson, Clayton Stoner, Josh Gorges. Medzi obmedzenými voľnými hráčmi nemajú zmluvu ešte: Noah Hanifin (CGY), Darnell Nurse (EDM), Shea Theodore (VGK), Josh Morrissey (WPG) a Jordan Schmaltz (STL).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies