Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Rutherford verí, že Penguins opäť zaútočia na Stanleyho pohár

Generálny manažér tímu Pittsburgh Penguins, Jim Rutherford, má dobré pocity, keď si pomyslí na vyhliadky svojho tímu pred začiatkom novej sezóny NHL.

Penguins sa v minulej sezóne snažili získať majstrovský hetrik, ale nepodarilo sa im to, keď v druhom kole play-off nestačili na neskoršieho víťaza Stanleyho pohára, Washington. Tento rok si budú chcieť na Pohár siahnuť opäť.

„Sme oddýchnutí a zdraví, máme v zostave väčší balans a väčšiu hĺbku. Cítime, že sme splnili veci, ktoré sme chceli urobiť po minulej sezóne. Už len musíme počkať, ako budú hrať všetci spolu, ale inak sa cítime dobre ohľadom toho, na čom momentálne sme,“ povedal Rutherford pre CP.

Jedným z dôvodov, prečo sa tímu vlani tak nedarilo, boli výkony Krisa Letanga. Hviezdny obranca sa sám netajil nespokojnosťou so svojou hrou, no na nej sa podpísala aj operáciu krku, ktorá absolvoval v apríli 2017. Rutherford verí, že v novom ročníku bude ako vymenený.

„Mal za sebou veľmi vážnu operáciu a doktor povedal, že po takej operácii potrebuje človek celý rok na zotavenie. Sme tu, rok po operácii. Vlani sme ho využívali až príliš, tréneri to hovorili neustále. Chceli sme jeho čas aj obmedzovať, ale potom prišiel zápal z boja a chodil stále na ľad. Myslím si, že tento rok to bude s jeho nasadzovaním aj ľahšie, pretože je naša obrana silnejšia,“ poznamenal.

Rutherford očakáva, že mladí útočníci ako Zach Aston-Reese a Daniel Sprong urobia ďalší krok v ich rozvoji, že sa tímu zídu aj skúsenosti štyridsaťjedenročného navrátilca Matta Cullena. Bránkovisku zase podľa neho prospeje viac skúseností Tristana Jarryho a Caseyho DeSmitha, ktorí by sa aj v novom ročníku mohli v pozícii náhradníka striedať.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies