Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Ovečkin už necíti na začiatku kempu taký tlak. Cieľom je obhajoba

Alex Ovečkin vstúpil do tréningového kempu ako šampión, čo sa mi ešte predtým v kariére nestalo. Nečudo, že doň teda vstúpil so snáď najlepšou náladou kariéry. Jeho šťastie si však nemožno mýliť s uspokojením. Kapitán Washingtonu je totiž odhodlaný získať Stanleyho pohár znova.

„Keď zistíte, ako to chutí, tak ho chcete vyhrať znova a znova. Myslím, že veľa chlapcov má stále v pamäti to, čo s Pohárom urobili a aké úžasné to bolo, keď celé mesto šalelo. Je to niečo špeciálne. Nechcete, aby to skončilo. Chcete, aby to pokračovalo,“ povedal Ovečkin pre AP.

Ovečkin sa stal v lete otcom a užíval si počas neho mnoho osláv. Na prípravu mal o niečo menej času ako obvykle, no to neznamená, že prišiel do kempu v horšej forme. Potvrdzujú to aj slová generálneho manažéra Briana MacLellana: „V skutočnosti vyzerá o trochu chudšie, ako vyzeral v ostatných rokoch.“

Ovečkin o dva dni oslávi 33. narodeniny, ale svojou dobrou pripravenosťou až prekvapil Todda Reirdena, ktorý bude po odchode Barryho Trotza jeho novým trénerom.

Článok pokračuje pod reklamou

„Forma, v ktorej sem prišiel, je ohromná. Je to niečo, o čom sme sa trochu rozprávali počas leta a som na neho skutočne hrdý za to, ako sa ukázal počas testovanie v predošlých dňoch a na dnešnom tréningu,“ poznamenal Reirden.

Pred rokom sa novinári pýtali Ovečkina, či sa okno na získanie Stanleyho pohára nezačína uzatvárať. Tento rok smerovali otázky k výmene plienok a k obhajobe titulu. Ovečkin ochotné odpovedal na všetky rád, že už nebude pociťovať taký tlak ako v minulých rokoch.

„Už je to preč. Teraz už musíte každý deň, každý rok vymýšľať nejaké odlišné otázky,“ povedal Ovečkin, ktorý novinárov uistil, že jeho prioritou nebude návrat k 50-gólovej méte, ktorá mu vlani unikla o vlások, ale k radosti z obhájeného titulu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies